Úvaha o ekonomickom raste - cieľ hospodárskej politiky - Blašková, Mária
Úvahy o ekonomickom raste z hľadiska kvantitatívneho vykazovania a kvalitatívneho účinku na človeka a prosperitu spoločnosti. Globalizačný proces, ktorý ponúka nové príležitostí, ale aj ohrozenia perspektívy dlhodobého ekonomického rastu Slovenska.