Platy starostov ako odmena za ich starostlivosť - Chorvátová, Janka
Plat starostu/primátora ako odplata za jeho starostlivosť i starosti. Deväť platových skupín podľa počtu obyvateľov obce alebo mesta. Starostovanie na menší úväzok. Právna obrana v otázke platu starostu. Odvolanie starostu. Základné právne pramene odmeňovania starostov.