Suma minimálnej mzdy od 1. januára 2012 - Mačuha, Miroslav
Inšitút minimálnej mzdy upravený zákonom č. 663/2007 Z. z. o minimálnej mzde v znení neskorších predpisov. Rozhodovanie vlády o sume minimálnej mzdy. Dve sumy minimálnej mzdy - mesačná a hodinová. Úprava sumy minimálnej mzdy. Doplatok do sumy minimálnej mzdy. Sadzby minimálnych mzdových nárokov. Mzdové zvýhodnenie za nočnú prácu. Mzdová kompenzácia za sťažený výkon práce.