Potažená kartonáž - Vítek, Miloslav
Charakteristika potiahnutej kartonáže. Obalový materiál na balenie potravinárskych ale aj iných výrobkov. Prednosti a nedostatky potiahnutej kartonáže. Materiály používané k výrobe. Technológia ručnej výroby. Mechanizovaná a automatizovaná výroba potiahnutej kartonáže.