Rozšírená realita vo vychystávaní - Rakyta, Miroslav
Skladovanie a vychystávanie ako základ pre efektívne riadenie zásob. Riadenie náhradných dielov a materiálu. Objednávacie systémy. Zásady pre riadenie náhradných dielov a materiálu. Rozšírená realita a virtuálne kontínuum. Vybavenie pre rozšírenú realitu. Využitie rozšírenej reality vo vychystávaní náhradných dielov a materiálu.