Zvýšenie minimálnej mzdy od januára 2012 - Cingelová, Zuzana
Nariadenie vlády SR č. 343/2011 Z.z. od 1. januára 2012 mení výšku minimálnej mzdy. Zvýšenie minimálnej mzdy. Sadzba minimálneho mzdového nároku. Vypočítavanie minimálnej mzdy. Mzdové zvýhodnenie za nočnú prácu. Priemerný zárobok. Vplyv zvýšenia minimálnej mzdy na výpočet poistného do Sociálnej poisťovne a zdravotných poisťovní.