Vzdelávanie manažérov a manažérska výkonnosť - Hanák, Róbert, 1979-
Vzdelávanie manažérov je prostriedkom na zvyšovanie manažérskej výkonnosti. No v skutočnosti len necelá polovica skúmaných organizácií pristupuje k vzdelávaniu systematicky a snaží sa aj systematicky tento výkon zvyšovať a len pätina z nich sleduje dopad školení na rast výkonu. Výsledky dotazníkového prieskumu.