Financovanie projektov - Harajdič, Ján
Rozvoj projektového manažmentu priniesol aj nové spôsoby financovania projektov a jedným z nich je schéma projektového financovania. So špecifikami tejto formy financovania sú spojené aj mnohé riziká, ktoré je dôležité zvážiť ešte pred začiatkom projektu. Najvhodnejšie projekty pre uplatnenie takéhoto prístupu sú projekty z oblasti infraštruktúry, energetiky a z oblasti ťažby ropy a zemného plynu.