Národnostné menšiny a etnické skupiny - Moravčík, Oto
Úlohy vlády ako aj mimovládnych organizácií pri podpore marginalizovaných skupín v spoločnosti. Závažnosť sociálno-ekonomickej situácie ľudí z rómskych komunít a občianske iniciatívy zamerané na riešenie problémov príslušníkov rómskych komunít.