Sústavy ukazovateľov - Hudecová, Daša
Niektoré možnosti využívania ukazovateľov v ucelených sústavách. Len to zoskupenie, ktoré firme neprináša len množstvo čísel, ktoré medzi sebou nesúvisia, ale ucelený obraz o minulom, súčasnom, prípadne budúcom hospodárení podniku ako celku, alebo jeho jednotlivých stredísk či výrobkových línií je sústavou, ktorej implementácia a využívanie má zmysel pre ďalší rozvoj podniku.