Podnikateľské riziko a jeho riadenie v podmienkach neistoty - Hutera, Milan
Príspevok sa zameriava na riešenie rozhodovacích situácií v podmienkach neistoty. Pravidlá rozhodovania v podmienkach neistoty. Rozhodovanie v situáciách s neznámymi dôsledkami. Nekonvenčné rozhodovacie teórie. Ellsbergov index a Leviho lexikografický test.