Reforma daňovej a colnej správy - Čintala, Peter
Legislatíva. Prvá etapa reformy. Orgány štátnej správy v oblasti daní, poplatkov a colníctva. Nový orgán štátnej správy v oblasti daní, poplatkov a colníctva. Majetok štátu. Kompetenčné centrum finančných operácií. Zákon o finančnej správe. Finančný úrad pre východnú hranicu. Daňový úrad pre vybrané daňové subjekty. Úprava problematiky náhrady škody.