Chránené zemepisné označenie, chránené označenie pôvodu vs. ochranná známka, ochranná známka Spoločenstva - Klinka, Tomáš
Spoločné znaky, odlišnosti a rozdiely medzi ochrannými známkami a zemepisnými označeniami. Úroveň ochrany jednotlivých druhov výrobkov. Stret ochrannej známky s PGI (chránené zemepisné označenie). Právna úprava.