Netradičné ochranné známky v Európskej únii - Brázdil, Jozef
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Definícia ochrannej známky. Nové ochranné netradičné známky. Farba ako ochranná známka. Kombinácia farieb ako ochranná známka.