Úloha zlata v súčasnej ekonomike - Árendáš, Peter, 1986-
Zlato v menovej aj investičnej oblasti a súčasný turbulentný ekonomický vývoj. Významné zmeny fundamentov trhu so zlatom v poslednom období a predpokladaný budúci vývoj.