Zvýšenie efektivity a možností firiem v období finančnej krízy prostredníctvom elektronického obstarávania - Begányi, Martin
Finančná kríza a jej v plyv na zmenu správania sa firiem pri obstarávaní tovarov a služieb. Riešenie znižovania výdavkov prostredníctvom využívania moderných softvérov.