Porovnávacia reklama v slovenskom právnom poriadku - Vozár, Jozef
Právna úprava porovnávacej reklamy v SR. Zaradenie právnej úpravy porovnávacej reklamy do právnej normy verejného práva. Právna úprava porovnávacej reklamy ako dôsledok záväzku implementovať európsku smernicu. Vzťah právnej úpravy porovnávacej reklamy a právnej úpravy nekalej súťaže. Definícia pojmu porovnávacia reklama.