Proces výberu metód stanovenia hodnoty a jeho legislatívna úprava - Jánošová, Zuzana
Štandardy ohodnocovania, znalecké štandardy medzinárodné a v SR. Metódy ohodnocovania v SR a v zahraničí a proces konsolidácie záverečnej hodnoty. Faktory, ktoré vplývajú na rozhodnutie znalca pri výbere metódy ohodnocovania majetku podniku.