Rastúci význam internet marketingu - Nemečková, Soňa
Prístup domácností na internet a možnosť získať si potenciálnych zákazníkov pomocou internet marketingu. Rastúci význam internet marketingu. Možnosti aplikácie internet marketingu: Google AdWords, Etarget, link marketing, e-mailing, banners, SEO (search engine optimization), SMO (social media optimization).