Spoločná poľnohospodárska politika (SPP) - Jaška, Juraj, 1979-
Návrh reformy Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Reforma SPP = tvrdý boj o peniaze. Dotácie a kľúč prerozdeľovania. Prečo dostanú farmári v nových členských krajinách menej peňazí.