Budovanie vzťahov so zákazníkmi - Kedrová, Jana
Prostriedkom na budovanie vzťahu so zákazníkom sa v posledných rokoch stalo aj CRM (Customer Relationship Management – riadenie vzťahov so zákazníkom). Kvalita CRM, komunikácia so zákazníkom.