Problematika zastupovania akcionára na valných zhromaždeniach a niektoré vybrané otázky - Janáč, Viliam
Pojem akcionár podľa Obchodného zákonníka. Právo akcionára podielať sa na riadení akciovej spoločnosti. Zastúpenie akcionára na základe plnomocenstva. K možnosti akcionára vykonávať hlasovacie právo s akciami rozličným spôsobom. Správca a akcionár.