Úprava vzájomného vzťahu práva duševného vlastníctva a súťažného práva v slovenskom a českom právnom poriadku s dôrazom na oblasť zneužívania dominantného postavenia - Králičková, Barbora
Vzájomný vzťah práva duševného vlastníctva a súťažného práva v slovenskom a českom právnom poriadku. Zneužívanie dominantného postavenia a právo duševného vlastníctva.