Projekty znalostného manažmentu ako súčasť metodiky Balanced scorecard - Rakovská, Eva, 1963-
Vzťah metodiky BSC a znalostného manažmentu. Zdroje intelektuálneho kapitálu v porovnaní s BSC metodikou. Paralela medzi aktivitami strategického manažmentu a metodikou BSC. Merateľnosť kvality projektov znalostného manažmentu. Koceptuálny návrh fuzzy systému. Návrh dotazníkového prieskumu na tvorbu fuzzy inferenčného systému.