Skutočnosti dôležité pre výpočet daňovej povinnosti za rok 2011 - Jambrichová, Silvia
Sumy ovplyvňujúce výšku daňovej povinnosti fyzickej osoby za zdaňovacie obdobie roka 2011, ktorých výška sa mení v závislosti od sumy životného minima, resp. od výšky minimálnej mzdy. Ilustračné príklady.