Problémy odvodového systému na Slovensku a nutnosť jeho reformy - Kinčáková, Michaela
Súčasný stav odvodového systému na Slovensku. Problémy súčasného odvodového systému. Navrhované riešenia situácie vládou SR. Návrh na reformu odvodového systému od Podnikateľskej aliancie Slovenska. Odborári a reforma odvodového systému.