Faktory vplývajúce na cenu produktu a služby - Kintler, Jakub, 1979-
Súbor faktorov ovplyvňujúcich cenu produktu a služby. Faktory firemného prostredia, faktory spotrebiteľského prostredia, prelínajúce sa faktory.