Dopyt podnikov po absolventoch stredných škôl - Kmeť, Ján, 1968-
Príspevok poukazuje na počty a štruktúru absolventov stredných škôl podľa odboru vzdelávania, vo väzbe na absolventskú mieru nezamestnanosti a aktuálnu ponuku voľných pracovných miest. Problém zosúlaďovania dopytu podnikov s ponukou ľudí hľadajúcich prácu.