Verbálna a neverbálna komunikácia v podniku - Krištofík, Stanislav, 1959-
Dve základné formy komunikácie - verbálna a neverbálna komunikácia. Neverbálna komunikácia a jej význam pre manažéra i radového pracovníka. Verbálna - rečová - ústna komunikácia. Komunikácia a jej význam v medziľudských vzťahoch.