Činnosť obce na úseku školstva - Kašiar, Ján
Právne normy príslušnej problematiky. Pôsobnosť obce na úseku školstva. Podmienky obce na výchovu a vzdelávanie. Finančné a materiálne zabezpečenie škôl a školských zariadení. Obec ako školský úrad. Obecná školská rada.