Novelizácia zákona o dani z príjmov v nadväznosti na nadobudnutie účinnosti daňového poriadku - Mezeiová, Viera
Zákon o dani z príjmov bol novelizovaný najmä v nádväznosti na nadobudnutie účinnosti zákona č. 563/2009 Z.z. o správe daní (daňový poriadok). Vzhľadom na to, že daňový poriadok by mal zabezpečovať proces všeobecne pre všetky druhy daní, do ZDP boli prevzaté niektoré ustanovenia zo zákona o správe daní, ktoré sú špecifické len pre daň z príjmov, resp, boli vložené niektoré nové ustanovenia.