Vznik daňovej povinnosti pri nadobudnutí tovaru a pri službách prijatých zo zahraničia - Jablonková, Zdenka
Určenie vzniku daňovej povinnosti pri nadobudnutí tovaru je často diskutovaným problémom hlavne z toho dôvodu, že dochádza k odlišnému postupu v praxi jednotlivých členských štátov. Ilustračné príklady pre postup uplatnenia zákona.