Penzijné fondy na kapitálových trhoch - Chovancová, Božena
Problematika voľby a načasovanie správnej investičnej stratégie, z čoho vyplýva aj požiadavka na kvalitu a schopnosti manažmentu fondov, ale aj kvalitná regulácia. Kvantifikácia dlhodobých rizík, ktoré vplývajú na výkonnosť penzijných fondov a v konečnom dôsledku i zabezpečenie investora na dôchodok.