Individuálna účtovná závierka za rok 2011 pre podvojné účtovníctvo podnikateľov - Kardoš, Štefan
Komplexná praktická pomôcka pre podnikateľské subjekty a tých, ktorí sa zúčastňujú procesu zostavovania účtovnej závierky.