Účtovanie tvorby a použitia sociálneho fondu - Veverková, Ingrid
Tvorbu sociálneho fondu, výšku a použitie sociálneho fondu, podmienky poskytovania príspevkov zo sociálneho fondu zamestnancom a spôsob preukazovania výdavkov zamestnancov si zamestnávateľ dohodne v kolektívnej zmluve, ak u zamestnávateľa nepôsobí odborová organizácia, upraví tieto podmienky vo vlastnom vnútornom predpise.