Riadenie využívania času manažéra - Thomasová, Elena
Časový manažment a sebariadenie. Štvrtá generácia časového manažmentu - riadenie seba samého. Základy efektívneho riadenia seba v čase. Problémy nedostatku času, analýza seba samého.