Budúce kroky centrálnych bánk - Kozmová, Lucia
Aktuálna situácia v Európe a otázka úloh centrálnych bánk. Obdobie a kroky centrálnych bánk pred krízou a reakcia na novovzniknuté problémy počas krízy, ako aj úlohy pre nadchádzajúce obdobie, ktoré musia splniť.