Platobné služby vo svetle novej právnej úpravy - Ďurajka, Štefan
Jednotný Európsky platobný priestor. Pojem platobná služba podľa európskeho práva. Pojem platobná služba v slovenskom právnom poriadku. Subjekty poskytujúce platobné služby. Nástroje jednotného platobného priestoru. Pozitívna stránka jednotného platobného priestoru.