Vývojové trendy finančného sprostredkovania a finančného poradenstva - Majtánová, Anna
Finančný sprostredkovatelia a finančný poradcovia na finančnom trhu so zameraním sa na poistný trh. Využívanie a vnímanie ich služieb bežnými ľuďmi na domácom trhu. Orientácia v množstve produktov a služieb a následne výber poistných produktov. Pomoc pri uzatváraní poistnej zmluvy.