Podstata a tvorba kalkulačného systému podniku - Tóth, Miroslav, 1961-
Podstata kalkulačného systému. Podniková dimenzia a trhová dimenzia kalkulačného systému. Kalkulačný systém v užšom a širšom ponímaní. Tvorba kalkulačného systému.