Špecifiká dlhodobého investovania kapitálu v súčasnom období - Tóthová, Alena, 1968-
Súčasný stav v dlhodobom investovaní. Vplyv poklesu ekonomickej aktivity a poklesu hrubého domáceho produktu na pokles investícií. Výber optimálneho investičného projektu - jeho etapy. Metódy hodnotenia efektívnosti investičných projektov.