Globálna finančná a hospodárska kríza a manažment podniku - Vaňková, Dana
Rôzne pohľady na pojem kríza. Dopady hospodárskej a finančnej krízy na podnikovú sféru a slovenskú ekonomiku. Snahy o zmiernenie dôsledkov hospodárskej krízy.