Slovenské zdravotníctvo a jeho efektívnosť - Vasilenková, Diana
Inštitucionálne usporiadanie systému slovenského zdravotníctva. Povinné zdravotné poistenie od roku 2010 zabezpečované tromi zdravotnými poisťovňami. Historický vývoj. Reforma zdravotníctva v rokoch 2002-2006. Medzinárodné porovnanie indikátorov slovenského zdravotníctva so štátmi EÚ 27.