Využitie informačných technológií pri strategickom rozhodovaní - Zagoršek, Branislav, 1984-
Možnosti využitia informačných technológií pri strategickom rozhodovaní. Význam informačných technológií pri určovaní strategickej ceny. Ľahšia realizácia platieb a optimalizácia príjmov a ziskov podniku. Internetový marketing. Konkurenčná výhody podnikov, ktoré využivajú IT pri rozhodovaní.