Informačná podpora trvalo udržateľného rozvoja - Zajacová, Andrea, 1985-
Využitie informácií pre riadenie podnikov. Rastúca potreba informácií. Prevádzkové informácie, informácie dodávateľských reťazcov a zákaznícke informácie. Nové zdroje a formy informácií. Úspešné zvládnutie tvorby trvalo udržateľného rozvoja.