Prílev priamych zahraničných investícií a transfer technológií na Slovensko - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na transfer technológií na Slovensku. Prehľad o stave skúmanej problematiky v zahraničí a na Slovensku. Analýza možností spillover efektov v slovenskom automobilovom priemysle.