Nové súvislosti v metodike Balanced scorecard - Hyránek, Eduard, 1955-
Nové súvislosti z hľadiska historického vývoja BSC (Balanced scorecard). Perspektíva učenia sa a rastu ako východisko nových prístupov. Tri základné oblasti učenia sa a rastu. Kľúčová úloha finančnej perspektívy.