Analýza dát z anketového prieskumu aplikácie Balanced scorecard v podnikoch SR - Brixová, Janette
Dotazníkový prieskum zameraný na analýzu súčasného stavu implementácie BSC v podnikoch Slovenskej republiky. Analýza informatických ukazovateľov v dotazníku. Typ organizačnej štruktúry podniku. Softvérové produkty používané v riadení podnikov. Softvérové produkty používané na tvorbu dlhodobého finančného plánu. Hodnotenie efektívnosti aplikácie webových stránok v podniku. Formy vzdelávania a rekvalifikácie pracovnej sily. Oblasti podniku využívajúce informačné technológie.