Taliansky dlhopisový trh v dlhovej pasci - Hölcz, Róbert
Talianska ekonomika ako tretia najväčšia, ale z hľadiska zadĺženosti, ktorá dosahuje 120 percent HDP druhá najhoršia v eurozóne. Opatrenia novej talianskej vlády na znižovanie zadĺženosti krajiny.