Interdisciplinárny rozmer systému Balanced scorecard - Grell, Michal
Špecifiká uplatnenie Balanced scorecard (BSC) na meranie výkonnosti v podnikateľskom a verejnom sektore. Nové prístupy v aplikácii Balanced scorecard.